Откриха в канавка тялото на известна инфлуенсърка

Полицията разследва причините за смъртта

02.12.2020 | 18:25 Редактор: Искра Ангелова
 Откриха в канавка тялото на известна инфлуенсърка

Instagram инфлуенсърка беше открита мъртва в събота сутрин, след като приятелите и семейството ѝ съобщили, че е изчезнала.

Алексис Шарки, на 26 години, е трябвало да се срещне с приятели, за да гледат филми в събота, но не се появила. Скоро след това всички започнали да ѝ звънят и да ѝ изпращат съобщения, на които не получили отговор. Майка ѝ – Стейси Кларк Робиналт, казва на местните медии, че за последно е чула дъщеря си в петък вечерта.

В събота голото тяло на Алексис е било открито в канавка до път в западен Хюстън. Полицията е идентифицирала трупа и е започнала разследване за причините на смъртта. Приятелката на Шарки, Таня Рикардо, казва на местната медия KHOU11, че инфлуенсърката е прекарала Деня на благодарността вкъщи и последно е говорила с нея около 18:00 часа в петък. Рикардо обяснява, че било нетипично за Шарки да не отговори бързо на съобщения или обаждания.

"Тя постоянно е на телефона си. Тя е кралица на социалните медии. Тя е инфлуенсър. Тя работи с телефона си", казва Таня. Именно затова, когато Алексис не е отговорила, всички започнали да се притесняват. В събота майката на Шарки е публикувала съобщение във Facebook с което казва, че дъщеря ѝ е изчезнала преди повече от 24 часа. Тя добавя, че е била информирана за липсата ѝ от съпруга на Алексис – Том Шарки.

Робиналт казва, че Том се е обадил, за да ги уведоми и тогава родителите започнали да се паникьосват. Тя помоли всички потребители да споделят публикацията, за да може тя да достигне до повече хора и по-бързо Алексис да бъде намерена. В неделя вечерта Стейси споделя друга публикация, в която потвърждава, че дъщеря ѝ е била открита мъртва. "С огромна тъга Майк и аз ви съобщаваме, че тялото на Лекси беше намерено", пише тя във Facebook. 

Майката благодари на всички за милите думи и любовта, която са получили от всички страни. Тя помоли семейството ѝ да бъде оставено на спокойствие в този тежък момент. "Ще ни липсваш, любов".

Четете цялата статия в www.tialoto.bg.

Снимка: Instagram

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК