Гешев обсъди отстояването на независимостта на прокуратурата с магистрати от Пазарджик

По време на разговорите бе обсъдена организацията по противодействие на нарушенията на изборното законодателство

01.06.2021 | 10:20 Редактор: Юлия Христова
Гешев обсъди отстояването на независимостта на прокуратурата с магистрати от Пазарджик

Главният прокурор на Република България Иван Гешев проведе работно съвещание с прокурори и следователи от Районна и Окръжна прокуратура-Пазарджик.

По време на разговорите бе обсъдена организацията по противодействие на нарушенията на изборното законодателство в контекста на предстоящите на 11 юли избори за Народно събрание.

Акцент в работната среща бе поставен и върху изпълнение на приоритетите на прокуратурата по противодействие на престъпността.

С прокурорите и следователите от Пазарджик Иван Гешев обсъди и отстояването на независимостта на прокуратурата в рамките на съдебната власт с оглед зачестилите атаки от политически ангажирани лица и представители на други власти.

Снимка: ПРБ

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


1
1 rate up comment rate down comment 2
анонимен
преди 2 години
Независимост на прокурорите в рамките на МП - къде по-добре от това?! Значи прокурорите цели 110 години са били в Министерството на правосъдието, но дойде демокрацията и те хукнаха да стават независими! И то независимост в български вариант: не да помагат на невинните хора, обвинени от РП и ОкП , а да са над закона! Особено прокурорите - нали спец- и военните прокурори хукнаха с въоръжени хора да нахлуват в Президенството! И доведоха 11-месечните протести. Сигнализирай за неуместен коментар