Бербатов: Показвам уважение, споделям идеите си, накрая клубовете избират

Димитър Бербатов на среща с клубовете от Софийска област на стадион "Българска армия"

22.06.2021 | 22:10 Редактор: Десислава Атанасова

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов продължава обиколката си на страната по повод предизборната си кампания.

На стадион "Българска армия" голмайстор номер едно на националния ни отбор се срещна с представители на софийските клубове, като представи плановете си за промяна.

"Ние си работим по план, раздаваме декларациите, някои от клубовете не бяха тук, защото има натиск. Накрая изборът е единствено техен, аз правя каквото зависи от мен. Идвам, показвам уважение, споделям идеите си, както е правилният начин, накрая клубовете избират. Ако те изберат сегашната ситуация, това означава, че им е окей, но им казах и на тях - никой после да не идва да им говори за футбол, като ме види на улицата. Ако си изберат сегашната ситуация, значи са щастливи, а в същото време всички крещим за промяна", заяви Бербатов.

Той коментира и думите на Борислав Михайлов, насочени към него след последното заседание на Изпълкома.

"Не мога да си преведа какво значи не съм таргет. Всеки си има право на мнение, но аз не се крия от никой, не се крия от нещата, които казвам. За да отделиш време, възможности, ресурси и да правиш това, което аз и екипът ми правим, да обикаляш страната, да отделям време на всички - ето това искам някой да го направи. Питайте ги: как спечелихте при положение, че не сте обикаляли страната и не сте си показали програмата", посочи той.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК