Зеленски: Който има бизнес с Путин, печели кървави пари от договори с убиец

Смъртта на Навални в Русия само потвърждава, че Путин е убиец

17.02.2024 | 09:10 Редактор: Елеонора Танева
Зеленски: Който има бизнес с Путин, печели кървави пари от договори с убиец

Президентът на Украйна Владимир Зеленски заяви, че смъртта на Навални в Русия само потвърждава, че Путин е убиец и хората, които ще гласуват за него, трябва да разберат, че избират убиец. Той каза това по време на общата пресконференция с френския президент Еманюел Макрон.

"Виждаме с вас, че убиец отива на избори. Хората, които ще гласуват за него, трябва ясно да разберат, че гласуват за убиец и ще изберат убиец за свой президент. Хората, които имат икономически отношения с този човек днес, трябва да знаят, че правят кървави пари, защото имат договори с убиец", каза Зеленски, цитиран от "Украинская правда".

Той отбеляза, че лидерите, които ще поздравят Путин след изборите, трябва да знаят, че са легитимирали убиец.

Снимка: БГНЕС


1
1 rate up comment rate down comment 1
Нагло човече
преди 2 месеца
Зеленски търгува с украински животи, даже продава оръжие на "Хамас". Откакто почна войната, Зеля е милиардер. Чии пари са кървави? Нашата сглобка печели от оръжия за Украйна и помага на Зеля да замести оръжието, което продава на " Хамас" с българско, за да не останат украинците без оръжие. Комисионните на сглобката дали са " кървави" и печели ли Зеля, както и родната сглобка от кръвта на убитите и от двете страни? Сигнализирай за неуместен коментар