Путин хапе устни, краката му треперят - нови съмнения за здравето му (+ВИДЕО)

Президентът е отказал да каже "Воистина воскресе" заедно с останалата част от паството

26.04.2022 | 23:10 Редактор: Елеонора Танева

Владимир Путин е изглеждал нервен и нестабилен на среднощната литургия за православния Великден, разпалвайки нови слухове около здравето си, съобщиха западни издания.

Руският президент беше забелязан да прехапва устни и да изглежда несигурен в краката си, докато стоеше в московската катедрала "Христос Спасител" до кмета на града Сергей Собянин. Путин разсеяно гледаше църковната служба, водена от руския патриарх Кирил, който подкрепи нахлуването в Украйна, отбелязва "Дейли мейл".

На видео се вижда как лидерът на Русия се прекръства, но го прави умишлено бавно. Според наблюдатели действията му били типични за човек, страдащ от болестта на Паркинсон, която причинява тремор, бавно движение и скованост, пише "24 часа".

Ройтерс съобщи, че Путин е отказал да каже "Воистина воскресе" заедно с останалата част от паството.

Лошата стойка на руския лидер и очевидно подпухналите му лице и шия за пореден път предизвикаха спекулации за здравето му.

"Краката на Путин също изглеждаха доста слаби, което предполага, че той може да страда от загуба на мускули или тегло", твърди Ерик Бюси, експерт по езика на тялото от Тексаския технически университет.

"Много медици ме убеждават, че той е болен човек и най-убедителната диагноза е, че има ранен паркинсон", коментира пък британският професор Гуитиан Принс.

Одобрявате ли кампанията на премиера и ще дарите ли пари за оръжия за Украйна?

Да, много добра инициатива! Вече дарих/ще даря една заплата за целта.
8%
Не, идеята е много лоша! Не е работа на гражданите да събират пари за оръжия за чужда държава.
86%
Със смесени чувства съм след предложението, но няма да даря пари за оръжия за Украйна.
6%
Общо 5184 гласа

Снимка: кадър Youtube

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


3
2 rate up comment rate down comment 3
анонимен
преди 2 години
Тази пропаганда не минава в България. Тук има най-много 200 000 умнокрссиви, но много кресливи, другите все са по-добре от тях. Сигнализирай за неуместен коментар
2
4 rate up comment rate down comment 2
Изрода от Кремъл
преди 2 години
Убиец на жени и деца ... КГБ старчето ще гушне чемшира скоро Сигнализирай за неуместен коментар
1
4 rate up comment rate down comment 6
скорпион55
преди 2 години
Чпутин е отговорна личност пред народа си и нвма как да не преживява това което Зелински прави.Но от птичи поглед да съдим за неговото здраве е несъстоятелно. Пък и не е работа на никого.Така,че войната с Путин или без ще продължи докато Украйна не фалира и не се споразумеят за изхода от войната. На Зелински не му се ще Украйна да е разделена и не му се очертавасбъдване на желанието му влизане в Нато и ЕС със своето невротично поведение играе на тънката струна на Путин и хората от Кремъл ... Сигнализирай за неуместен коментар