"Гардиън": Путин на църква - с едната ръка се кръсти, с другата подписва документи за геноцид

В Украйна мнозина са бесни от лицемерието му

24.04.2022 | 08:30 Редактор: Искра Ангелова

Руският президент Владимир Путин отбеляза настъпването на православния Великден. Той посети среднощна църковна служба за Великденска литургия заедно с кмета на Москва Сергей Собянин.

Публикувано видео на президента на Русия показва как той се кръсти, докато държи свещ.

Кадрите породиха вълна от възмущение по цял свят.

В Украйна мнозина са бесни от лицемерието на Путин да отиде на църква, за да отбележи големия празник, и с едната ръка да се кръсти, а с другата да подписва военни документи за извършването на убийства и геноцид, съобщава БГНЕС.

Новината идва и на фона на убийството на 3-месечно бебе и неговата майка при обстрел в Одеса, - точно на Великден, пише в. ""Гардиън".

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
5 rate up comment rate down comment 8
Читател
преди 2 години
Енчо,благодаря ти,че с малко думи каза всичко което мисля и аз.Според някои сополи,Путин трябва спокойно да гледа как дядо Джо струпва оръжие на украинска територия,ракети насочени към Москва.Няма командващ войските на дадена държава,който да не реагира на идиотските намерения на натовци и на част от европейските подлизурки. Сигнализирай за неуместен коментар
1
6 rate up comment rate down comment 9
Енчо дянков
преди 2 години
Това може да го направят копоите на зеленски и Азов.Руската армия помага на украинските граждани,а нацистките формирования са тези,които ползват за жив щит всичко което се движи и не е с тях. Сигнализирай за неуместен коментар