България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Петков е с много добри влияния на хороскопа, но не са изключени избори напролет

Астрологът Мира Кунева с интересна прогноза в "България сутрин" 

15.11.2021 | 09:28 Редактор: Тодор Петров

Тези избори бяха в изключително труден момент в картата на България. Оттам дойде и цялата непредсказуемост. Затова никой не можа да предскаже точно резултатите. Ще има още много скандали. Много нестабилна ситуация. Ситуациите през ноември още не са свършили. Ще бъде изключително трудно да се разберат и да съставят правителство.

С тези думи астрологът Мира Кунева коментира в студиото на "България сутрин" резултатите от провелите се вчера у нас избори 2 в 1.

Според нея около 5 декември може да се очакват резултати от договорките за правителство. В края на март и началото на април 2022 г. пък се очакват нови големи промени в страната ни.

"Ще бъде много напрегнат момент. Оптимистичният сценарий е да направят промени в правителството. Песимистичният - да има нови избори. От май 2022 г. в картата на България виждам поредица на благоприятни влияния, трябва да има стабилност", допусна Кунева.

Лунното затъмнение от 19 ноември пък предвещавало сериозна финансова криза за целия свят за няколко години. В хороскопа на България това затъмнение засягало и стабилността на здравето.

"Политиците трябва бързо да мислят и бързо да действат", отбеляза Кунева пред Bulgaria ON AIR.

Юпитер започва нов 12-годишен цикъл в картата на България, стана ясно от думите ѝ. Хороскопът на Кирил Петков пък показвал, че ще има големи трудности до зимата на 2023 г.

"Този човек е с много добри влияние на хороскопа. Ако си ги използва както трябва, той може да бъде много успешен политик. Асен Василев също е с добри и много обещаващи влияния. Астрологически много добре се допълват като тандем", смята Мира Кунева. 

"Бойко Борисов е с трудни влияния от лятото на 2020 г. Те продължават поне до 2023 г. Румен Радев има добри влияние в картата си през ноември и декември. С трудни астрологични влияния тази есен е Мая Манолова", каза още астрологът.

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК