България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

"Скритата истина" - първият документално-игрален уеб сериал

Актьорът Павел Владимиров представи "Скритата истина"

27.05.2020 | 09:55 Редактор: Тодор Петров

"Скритата истина" е името на новия уеб сериал, който представя картината с коронавируса у нас. Първият епизод е озаглавен "Робите на Ковид-19?". 

"Форматът е много интересен, такъв тип уеб сериал не се прави в България. Има комедиен елемент и скечове, чиято идея е през шегата да си кажем истината. Затварянето вкъщи,непоносимостта ни към близките ни, постоянно трябва да сме с маски... В края на извънредното положение маската се превърна в документ за легитимация", каза актьорът Павел Владимиров пред Bulgaria ON AIR.

И отбеляза, че предаването събира мненията на психолог, икономист и имунолог от БАН, които не са "изхабени" от гостувания в телевизиите.

"Аз съм поставен в ситуацията да си поръчам нещо от заведение, живея със съквартирант в сериала, имаме колизии с него. Ще кажем доста по-различни неща от тези, които хората са чували. Не търсим да шокираме зрителя с някакви заглавия", каза още Павел Владимиров в "България сутрин".

Първият епизод е заснет на много различни локации, а създателите му се надяват той да забавлява зрителите. Очаква се първата серия да излезе в най-скоро време, вероятно до една седмица, съобщи актьорът.

Първоначално идеята на авторите на сериала е била да бъде свързан с журналиста Милен Цветков, починал след ужасна катастрофа в София по Великден.

"Винаги дълбаеше и гледаше в посока на това хората да получат отговори на въпросите, които си задават. Той се поставяше на наше място - на гражданин на тази държава. Тънко и опасно е обвързването на такъв сериал с журналист с толкова много опит. Това е по-скоро израз на възхищение на екипа към работата на Милен Цветков", обясни Павел Владимиров.

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК