България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Тръгва първият български уеб сериал - "В изолация"

Mоже да се тунингова за истински сериал в телевизии, каза актьорът Николай Станоев

24.04.2020 | 09:50 Редактор: Тодор Петров

"В изолация" е името на първия български уеб сериал, който ще бъде излъчен за пръв път утре в YouTube канала на актьора Николай Станоев.

"Репетирахме други неща, които предстои да се случат. Всичко се случва в онлайн чат стаи и ни дойде точно тази идея: Чакайте, това може да го направим като сериал. Трябваше да намерим някой, който да ни режисира, защото сме доста необуздани. Нямаше кой да ни обърне внимание в този момент - ще се редуваме", обясни в "България сутрин" Станоев, който в момента се изявява и като режисьор на сериала. 

Всичко се развива във видео подкаст на музикант, който пише авторска музика и сам си я слуша. В подкаста влизат едва петима души. Те са преекспониране на хората, които пускат лайфове в реалния живот. Самият Ники Станоев влиза в ролята на диджей.

"Предвидили сме го да е точно до периода на изолация. Ако хората се кефят и искат още, няма проблем. Уеб сериалът може да се тунингова за истински сериал в телевизии. Смехът повишава имунната система", каза още актьорът пред Bulgaria ON AIR.

Ники Станоев отбеляза, че спазва ограниченията и излиза само по работа, до месаря, млекаря и аптекаря. 

Вижте целия разговор във видеото. А тук може да видите и тийзър към сериала:

В момент като този социалната изолация се явява изключително важен фактор, който е ключов за превенцията на обществото. Bulgaria ON AIR апелира всички, които имат възможност - бъдете #ОтговорниВкъщи.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
2 rate up comment rate down comment 0
Георги
преди 3 години
Минал е покрай "първият български сериал" - вече има около 10, а всички знаят, че Типично е първият уеб сериал... Проверявайте си фактите! Сигнализирай за неуместен коментар