Слави: За да се отрази един референдум явно трябва да има кръв

Водещият разкритикува родните медии и президента

02.10.2017 | 18:31 Редактор: Иван Берберов
Слави: За да се отрази един референдум явно трябва да има кръв

Водещият Слави Трифонов атакува българските медии за начина, по който са отразили вчерашния референдум за независимост в Каталуния.

Той направи паралел с отразяването на референдума, който той инициира за промяна на изборните правила у нас.

"Медиите в България отразяват референдума в Каталуния по изключителен начин - като първа новина и с най-малки подробности", пише той в профила си във Facebook.

"А, доколкото си спомням, в продължение на една година референдумът в България, на който участваха три милиона и половина души, беше отразен от същите медии много, много срамежливо", допълва той.

Накрая Слави прави извода: "Явно, за да отразят българските медии един референдум, трябва да има кръв".

Критиките към медиите са поредните, които телевизионният водещ отправя, след като даде заявка за влизане в политиката и за управление на страната.

Миналата седмица той разкритикува президента, че не е поискал от парламента бързо произнасяне по инициираното от него допитване.

Слави Трифонов нападна и цялата политическа класа, когато обяви, че търси хора, които да управляват страната, предаде Dnes.bg.

Той обвини политиците в постоянна некомпетентност и арогантност и обеща да потърси кадърните и талантливите, които могат да поемат властта, ако българите им я дадат.