ГЕРБ: Даването на третия мандат на БСП означава пети избори поред за 2 години

"Политическата криза в България продължава с пълна сила и ни чакат нови месеци безвремие", написа Анна Александрова

15.01.2023 | 16:42 Редактор: Ирена Бакърджиева
ГЕРБ: Даването на третия мандат на БСП означава пети избори поред за 2 години

"Даването на третия проучвателен мандат за съставяне на правителство на БСП означава предсрочни парламентарни избори в края на март или началото на април. Пети поред в последните две години. Политическата криза в България продължава с пълна сила и ни чакат нови месеци безвремие, управление на служебно правителство и липса на парламент", написа депутатът от ГЕРБ-СДС Анна Александрова във Facebook.

"Убедена съм, че българските граждани видяха и в това Народно събрание, че ГЕРБ-СДС бяхме единствените, които направиха и невъзможното за излизане от този омагьосан кръг и за съставяне на редовно правителство на страната. Егото и партийният егоизъм на опонентите ни съсипаха още един парламент, който за краткия си живот свърши изключително много работа, прие решения, с които върна достойнството на държавата и гласува закони, които хората очакваха", пише още Александрова.

"Единственият доволен от всичко това може да е президентът Румен Радев. Тези, които той създаде и сега определя като шарлатани и хората, които се обединиха под юмрука му, гарантираха едноличната му власт и след края на 48-ото Народно събрание. Предстоят още тежки дни за България!", смята депутатът от ГЕРБ-СДС.

Снимка: БГНЕС


1
0 rate up comment rate down comment 0
Чнг
преди 1 година
Ами да го дадат пак на вас Сигнализирай за неуместен коментар