39% от вас: Не трябва да гоним Митрофанова, да не си разваляме отношенията с Русия

На другия полюс са 37%, според които Митрофанова е прекалила със заплахите и обижда България във всяко свое изказване

16.04.2022 | 09:42 Редактор: Жаклина Иванова
39% от вас: Не трябва да гоним Митрофанова, да не си разваляме отношенията с Русия

39% от гласувалите в анкетата на сайта ни са на мнение, че руският посланик у нас Елеонора Митрофанова не трябва да бъда изгонена, тъй като няма нужда да си разваляме отношенията допълнително с Русия.

Въпросът ни към вас беше: Трябва ли страната ни да изгони руския посланик Митрофанова?

На другия полюс са 37%, според които Митрофанова е прекалила със заплахите и обижда България във всяко свое изказване, затова е нужно незабавно да бъде изгонена.

9% от гласувалите са на мнение, че не е необходимо да вземаме прибързани решения и трябва да изчакаме развитието на войната и да следим поведението на руския посланик у нас.

А според 16% от вас Митрофанова има право да критикува поведението на държавниците ни.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Гюнай Хюсмен
преди 2 години
Все едно да изгоним посланиците на Катар, Йемен, Беларус, Германия и Италия само и само да угодим на нечии прищявки. Нетрябва да падаме чак толкова ниско на нивото на нашите партн'ори. Един физичен закон споделя с човечеството, че нищо не е константно .. както и интересите, особенно тези интереси на сегашните ни господари. Жалко е, нямаме собствено виждане и позиция.. не ни позволяват дори и да изкажем мнение освен това на т.н. общите партньорски интереси. Това е много ниско както и Кир Петко Сигнализирай за неуместен коментар