Какво каза нумерологията за кабинета на Кирил Петков?

Днес на 13 декември точно в 13:00 часа започна гласуването на кабинета "Петков"

13.12.2021 | 19:50 Редактор: Искра Ангелова

Днес на 13 декември точно в 13:00 часа започна гласуването на кабинета "Петков". Съвпадението на числата около новия мандат се оказват позитивни за ново начало за следващите 4 години.

Новият кабинет носи около себе си много символика с редици редуцирани числа, смятат нумеролозите. 13 винаги се е възприемало като противоречиво число, за едни е негативно, а за други - като новият кабинет, се оказва позитивно.

"Тук имаме едно и три, което като сбор е 4, цифрата 4 в нумерологията тя отговаря на Сатурн, тя е разгръща и отваря, тя дава един шанс и една нова врата, това е портата, през която се влиза, а денят е прекрасен в този смисъл, а числото е прекалено отворено, то е структурирано прекалено добре и има всички шансове за успех", нумерологът Нели Колева.

В екипа на Кирил Петков влизат 21 министри, а самото правителство е 21-ото след след 1990 година. Според Колева всяко едни число носи своята символика, но в този случаи е съвпадението е по няколко линии.

"Това е съвпадение, а неслучайно тези съвпадения са важни, както повтарящите се числа. Самата редуцираща четворка структурира по особен начин, който е позволяващ и даващ, не затваря събитията, а дава шанс да се разгърнат и да протекат", допълни тя.

Съвпаденията около повтарящото се число продължават, като до този кабинет в България има 13 правителства, които са изкарали пълен мандат от началото на прехода.

Вижте повече в репортажа на Тереза Кънчева.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК