Рашков: Борисов е използвал службите за сигурност като "бухалки"

Как може един премиер да спи с около 2-3 млн. в спалнята, пита служебният вътрешен министър

30.05.2021 | 13:35 Редактор: Здравко Черкезов

Нови словесни атаки между служебния министър на вътрешните работи и бившия премиер. 

В социалните мрежи Бойко Борисов обвини Бойко Рашков и служебното правителство, че "изпълняват мръсните поръчки на президента"

В Българското национално радио вицепремиерът по сигурността отговори: Борисов е използвал службите за сигурност като "бухалки"

Размяната на реплики идва ден след като Рашков обяви, че ще сигнализира прокуратурата за заплахи от бившия министър-председател към човек, който към момента остава анонимен.

"Това правителство се бие само с ГЕРБ, не и с патриотите. Извинявам се, фантастична работа свърши Каракачанов, но неговият статут беше като на Бойко Рашков. Колко пъти той стана и обвини хора от трибуната или по студиата опозицията?" пита Борисов.

"Щото Бойко Рашков няма да го изберат за домоуправител във входа, където живее. Обаче той изведнъж идва и дава оценки за една партия. Вчера Евгени (Михайлов, бел. ред.) ми разправяше как Бойко Рашков го натискал за танковете едно време репликата. И го е написал човека. Това е манталитетът им", допълни бившият премиер.

"Как може един български премиер да спи с около 2-3 млн. в спалнята? Българските граждани от своите данъци са построили правителствена резиденция. Тя не е там, за да се водят плеймейтки", заяви служебният вътрешен премиер Рашков. 

"Тези служби са се превърнали във фабрика за компромати. Струва ми се, че това е дейност на българската прокуратура, собственост на бившия премиер Бойко Борисов", допълни вицепремиерът.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 1
Илиев
преди 2 години
Б.Б. свърши хубавото време брато! Вече си дърт,за да се захванеш с охраната на големци.Днешните,нямат нужда от охрана. Те са хора от народа и между народа. Сигнализирай за неуместен коментар