Борисов обвини служебния кабинет, че изпълнява мръсни поръчки срещу ГЕРБ

"Тях не ги интересува изборите, а ревизия", заяви бившият премиер

30.05.2021 | 12:05 Редактор: Здравко Черкезов
Борисов обвини служебния кабинет, че изпълнява мръсни поръчки срещу ГЕРБ

Обвинение към служебното правителство, че изпълнява мръсни поръчки срещу ГЕРБ, а няма да осигури честността на изборите отправи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Цялата ми прогноза от последните месеци се потвърждава с пълна сила. Ние винаги след избори търсим партньори за управление и другите също са го правили. Защо сега не съставиха правителство? Защото са искали мръсните поръчки да ги свършат хора от средите на БСП и от кандидат-президента Румен Радев. Това правителство се бие само с ГЕРБ, не и с патриотите. Извадиха хора от 90-те години и ги изпратиха само срещу ГЕРБ. Да сте чули от тях за БСП, ДПС или ДБ, те също са били в управление. Цялата сглобка е била да дойде това правителство и да свърши работа. Те се занимават с всичко друго без как ще проведат изборите", заяви Борисов, цитиран от "24 часа".

Той призова другите партии да се замислят дали след това няма да отидат и за тях.

"Тях не ги интересуват изборите, а ревизия. Ама такава ще направи редовно правителство. Нинова всячески се старае да обясни, че не е нейно правителство, но с редки изключения вътре всички са кадри на БСП. Тя обаче не може да прави такива мръсни работа. Не само не съм давал разпореждане за подслушване на политици, то е дълбоко погрешно. Те всеки ден бяха на площада за какво да ги слушаме", заяви още Борисов.

Той припомни на Атанас Атанасов от ДСБ как Радев му се е заканвал след седмица да ги няма.

"Вътрешният министър Бойко Рашков така работи, така е натискал и Евгени Михайлов за танковата касета едно време. Това му разказал режисьорът, който дълго време бе разследван в началото на 90-те заради репликата на Петър Младенов "По-добре е танковете да дойдат", каза Борисов.

Всеки ден следващия месец ще ни подхвърлят по някой компромат, категоричен беше той.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

2
0 rate up comment rate down comment 1
октопод
преди 2 месеца
Бушидото е разтревожен! Добре изградената мафиотска мрежа се пропуква. Използването на секретните служби в услуга на бизнес кръгове е само част от престъпленията.... Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 1
Ради
преди 2 месеца
Досега 11 години всички изпълняваха неговите поръчки, сега му е тегаво. Сигнализирай за неуместен коментар