Манолов: Рокадите биха имали смисъл, ако можеха да влеят нова енергия

"Не е никакъв протест да отидеш да спреш метрото", категоричен бе той

24.07.2020 | 21:31 Редактор: Ралица Братанова

Протестите съдържат елемент на справедливост, но когато искаш законност, ще спазваш закона. Не е никакъв протест да отидеш да спреш метрото. Това заяви Димитър Манолов от КТ "Подкрепа" в студиото на "Денят ON AIR".

"Това, което не ми харесва е, че там има много политици и виждам мазни ръчички, които се протягат към иначе чистите желания, амбиции и намерения на хората", допълни той.

Манолов добави, че на площада има много хора, които членуват в "Подкрепа" и са там, реализирайки гражданските си виждания. 

"Рокадите биха имали смисъл, ако можеха да влеят нова енергия в управляващите. Този механизъм със смяната на министри девалвира. Като си сменяш министрите за щяло и нещяло няма как да убедиш хората, че това нещо се прави с мисъл", категоричен бе Манолов пред Bulgaria ON AIR.

Кабинетът готви нови социални и икономически мерки, които ще бъдат представени в понеделник.

"Говорихме с шефовете на работодателските организации, че най-разумното нещо, което биха могли да направят, е да сложат на масата и да обявят за социално-икономически план подписаното не толкова отдавна тристранно споразумение между синдикатите, работодателите и правителството. В него има почти всичко", каза още Манолов.

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
нов вертеп
преди 3 години