Цветомир Найденов за SMS-ите на Божков: От време оно прави фалшификати

Целта е дестабилизиране на правителството, твърди бившият съдружник на издирвания бизнесмен

15.05.2020 | 15:32 Редактор: Ивет Арабова

Бизнесменът Васил Божков, който се намира в Дубай, разпространи SMS-и, за които твърди, че си е разменил с финансовия министър Владислав Горанов. Съобщенията бяха публикувани в социалните мрежи.

Още в четвъртък от "Нове Холдинг" анонсираха, че с публикация във Facebook страницата на Васил Божков ще бъдат публикувани "малка част от доказателствата в подготвения сигнал" и ще бъдат сезирани българските и международни институции. Днес, точно в 8 часа сутринта, беше разпространена SMS-кореспонденция, за която се твърди,че е между бизнесмена Васил Божков и министъра на финансите Владислав Горанов. 

От снимките обаче не се разбира към кой телефонен номер са SMS-ите. От Финансовото министерство припомниха позицията на Владислав Горанов по повод твърденията на Васил Божков на брифинг в Народното събрание на 8 май. 

А бившият съдружник на Васил Божков - Цветомир Найденов, се усъмни в истинността на изнесеното от Божков. 

"От време оно си правеше фалшификати, бележеше карти, зареждаше карти, така че няма да се учудя, ако това са някакви фалшификати. Дестабилизиране на правителство, на страната – с тази цел, защото най-накрая се намериха смели полицаи, смели прокурори, които да озаптят този престъпник. Тази Йоана Христова, дето е задържана, и тя му беше любовница. Елена Динев, преди да се оженят, и тя му беше любовница", коментира Цветомир Найденов.

Всички парламентарно представени партии отказват коментар по темата. 

Вижте повече в репортажа на Иван Кънчев.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


4
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
3
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Ама какво му пречи на Божков да дойде и да си плати данъците, пък после пак да си отиде в Дубай! Сигнализирай за неуместен коментар
2
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
А кой пусна Божков да избяга в чужбина? Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 2
ГРАД КОЗЛОДУЙ
преди 3 години