"Разрязани като прасета": Разказ на очевидец на инцидента с бившия зет на Чакърдъкова

Бащата на един от пострадалите твърди, че над Симеон Бакалов има полицейски чадър

28.08.2023 | 18:59 Редактор: Юлиан Христов

Трима мъже са в болница, след като са били намушкани с нож в заведение в село в община Гърмен. Пострадалите твърдят, че са станали жертва на мъж в неадекватно състояние и твърдят, че той е зет на народната певица Николина Чакърдъкова. В съобщение до Bulgaria ON AIR тя заяви, че от месеци заподозреният е разделен с дъщеря ѝ.

Късно вечерта в събота пред заведение на площада в центъра на село Балдево мъж във видимо неадекватно състояние намушква с нож трима мъже. Единият от тях е синът на Борис Партулов.

"Трима са заклани, намушкани, разрязани като прасета. Цялата дясна длан е разрязана и ножът е минал от дланта към горната част", каза Партулов.

Пострадалите разпознават нападателя си. Оказва се, че той е зет на фолклорната певица Николина Чакърдъкова.

"Над селото ходил в комплекс, напил се е, слиза надолу и прави тази беля", разказа Борис Партулов. Той обясни, че синът му и неговите приятели по никакъв начин не са провокирали заподозрения за нападението Симеон Бакалов.

"Синът ми и другите момчета им казали: "Седнете на другата маса, пийте си бутилката и кротуваме". Той скача и започва да раздава правосъдие", допълни той и каза, че Симеон има и други провинения.

"Хората говорят, че често се е дрогирал, пред две седмици е направил жестока катастрофа - изблъскал кола и никой не е реагирал от полицията. Там има чадър от Николина Чакърдъкова, всички полицаи ги е страх от този нейния зет. Той е от Сандански, вдигнали са ръце от него, сега е на свобода", обясни той.

В съобщение до Bulgaria ON AIR певицата Николина Чакърдъкова излезе с позиция, че остро осъжда насилието и призовава органите на реда да предприемат необходимите мерки. И уточни, че заподозреният Симеон Бакалов от месеци не е част от семейството ѝ.

"Искам да заявя, че едно от лицата, замесени в конфликта - Симеон Бакалов, е мой бивш зет и са разделени с моята дъщеря Мария. Всеки конфликт има две страни и се надявам правоприлагащите органите да установят реалната виновност на двете страни в конфликта", написа тя.

Тримата намушкани са в болница в Гоце Делчев.

Вижте повече в репортажа на Теодора Георгиева.

Снимка: chakardakova.com