Трима намушкани в село Балдево, нападателят е бивш зет на Николина Чакърдъкова

Певицата се разграничи от действията му

28.08.2023 | 17:54 Редактор: Юлиан Христов
Трима намушкани в село Балдево, нападателят е бивш зет на Николина Чакърдъкова

Мъж намушка трима души в гоцеделчевското село Балдево, съобщиха от ОДМВР. Инцидентът е станал на 27.08.2023 г. около 01:00 часа, когато в РУ-Гоце Делчев е съобщено за физическа саморазправа в с. Балдево, общ. Гърмен.

От незабавно пристигналите на място полицейски служители установено, че след възникнал спор между двама мъже на 30 и 31 години от гр. Гоце Делчев и 29-годишен от гр. Благоевград, 47-годишен от с. Гърмен и 51-годишен от с. Балдево, 31-годишният мъж от гр. Гоце Делчев е нанесъл удари с остър предмет на тримата си опоненти, в резултат на което 29-годишният благоевградчанин е пострадал с порезна рана на ръката, 47-годишният - с порезна рана в областта на бедрото, а 51-годишният - с прободна рана в областта на дясната подмишница.

Пострадалите са настанени за лечение в МБАЛ-Гоце Делчев без опасност за живота. Двамата мъже от гр. Гоце Делчев са задържани със заповед за задържане до 24 часа. За случая е уведомена компетентната прокуратура, а по случая е образувано е досъдебно производство.

В инцидента беше намесено името на народната певица Николина Чакърдъкова, тъй като извършителят Симеон Бакалов е неин бивш зет. В тази връзка тя изпрати позиция до медиите, в която се посочва, че той отдавна е разделен с дъщеря ѝ.

"Моето име бе намесено в инцидент, който се е случил нощта събота срещу неделя. Осъждам остро такива постъпки, те са недопустими за нашето общество. Нека органите на реда да предприемат необходимите мерки и законът да определи наказание за всеки един от деятелите. Всеки носи последствия за своите действия. Искам да заявя, че едно от лицата замесени в конфликта - Симеон Бакалов е мой бивш зет и са разделени с моята дъщеря Мария. Всеки конфликт има две страни и се надявам правоприлагащите органите да установят реалната виновност на двете страни в конфликта", се посочва в позиция на народната певица. 

Снимка: chakardakova.com