Нестихващи провокации между Шакира и Пике: Футболистът се подигра с новата ѝ песен

Мъжът направи реклама на Casio в интервю, във връзка със сингъла ѝ

14.01.2023 | 13:00 Редактор: Ирена Бакърджиева
Нестихващи провокации между Шакира и Пике: Футболистът се подигра с новата ѝ песен

Провокациите между Жерар Пике и Шакира продължават. След като колумбийската певица унижи в песента си бившия играч на Барселона и испанския национален отбор, сега той реши да ѝ се "реваншира". Той говори в предаването "Chup Chup Kings" за новостите в новия си футболен проект "Лигата на кралете" (Kings League), но всичко това остана на заден план, след като той реши индиректно да отговори на обидите на бившата си партньорка.

Няколко минути след началото на предаването той каза, че Kings League и Casio са постигнали бизнес сделка и обяви новото сътрудничество, като гордо показа часовника на споменатата марка на ръката си.

Тази новина не би била значима, ако не беше фактът, че сътрудничеството на Пике с часовникарската компания всъщност е отговор на Шакира.

В четвъртък колумбийката пусна песен, която, наред с други неща, включва текст, насочен към Пике, сравнявайки себе си с новата му приятелка Клара Чиа Марти.

"Стъпката е между любовта и омразата. Скъпи, желая ти всичко най-добро с моята заместничка, не знам какво се случи с теб, но ти замени Ferrari с Twingo, замени Rolex с Casio", пее Шакира.

Пике отново се позова на споменатите стихове, като каза, че ще идва на мачовете от "Лигата на кралете" с Renault Twingo, пише "Труд".

След това по време на телефонен разговор с Хави Мартинес, с когото се опитваше да се договори за евентуален официален химн за новото си състезание, той каза: "не ни пръскайте" ("que no nos salpique"), също шега за сметка на 45-годишната колумбийка, която в една част от песента си казва "perdon, que te salpique" и чрез игра на думи всъщност произнася името на бившата си половинка. Той обаче го каза в множествено число, визирайки, че вече има нова любов и те са "двама".

Снимка: БГНЕС