Шакира отново проговори за болката от раздялата с Пике: Нашите сълзи не са напразни

"Тези, които си тръгват, са по-малко от многото, които остават до нас", написа изпълнителката

05.01.2023 | 16:32 Редактор: Искра Ангелова
Шакира отново проговори за болката от раздялата с Пике: Нашите сълзи не са напразни

Шакира направи интересен пост в първия ден от новата 2023 г. В него тя говори за предателството, липсата на доверие и болката от разбитото сърце.

Феновете веднага усетиха, че така тя разсъждава върху раздялата си с футболиста Жерар Пике. Двамата обявиха, че се разделят през юни 2022 г.

Те бяха заедно 11 години. 45-годишната изпълнителка и 35-годишният спортист имат двама сина - Милан на 9 г. и Саша на 7 г.

Сега Шакира намекна, че е била предадена и ѝ е трудно да се довери на другите.

"Дори някой да ни е предал, ние трябва да продължим да вярваме на другите. Дори когато се сблъскваме с неуважението, да продължаваме да знаем своята цена. Защото има повече добри хора, отколкото непристойни такива. Повече хора с емпатия, отколкото с безразличие. Тези, които си тръгват, са по-малко от многото, които остават до нас. Нашите сълзи не са напразни, те поливат почвата, от която ще изникне нашето бъдеще и ни правят повече човеци, така че дори докато страдаме от разбито сърце, да можем да продължим да обичаме", написа звездата в Instagram, цитирана от teenproblem.net.

Жерар Пике вече има нова приятелка - студентката по PR Клара Чиа Марти. Тя е на 23 г. и работи за спортната компания на футболиста.

Снимка: БГНЕС