Шакира попиля Пике и новата му в песен: Ти замени Rolex за Casio (+ВИДЕО)

"Съжалявам, вече съм на друг самолет, няма да се върна тук", пее тя

12.01.2023 | 22:30 Редактор: Искра Ангелова

Шакира пусна нова песен, в сътрудничество с аржентинския DJ Bizarrap, която предизвика безброй коментари в социалните мрежи, тъй като в текста има директни нападки към бившия ѝ приятел Жерар Пике, но и към новата му половинка Клара Чиа.

След "Te felicito" и "Mononia", Шакира направи парче, в което загърби тънкостите и се нахвърли челно върху мъжа, който й изневерява и приятелката му.

В сряда колумбийската певица публикува песента в различни дигитални платформи. Само 40 минути след публикуването си видеото в YouTube достигна над 2 милиона гледания, като цифрата продължава да расте, пише as.com.

Шакира остави любезностите настрана и има ясно послание към бащата на децата си: "Това е, за да ви скандализира. Разбрах, че не съм виновна, че хората те критикуват. Просто правя музика, съжалявам, че ви дразня."

Феновете реагираха на новото парче на Шакира, някои я хвалеха, че пише за собствените си преживявания и няма какво да крие, други я осъждат за това.

Шакира и Жерар Пике обявиха раздялата си в началото на юни 2022 г., припомня "Труд".

"Съжалявам, вече съм на друг самолет, няма да се върна тук, не искам ново разочарование, ти беше страхотен шампион, но когато имах нужда от теб, ти ми показа най-лошата си версия, съжалявам, скъпа, трябваше да пусна котката (Пике) преди много време. Вълчица като мен не е за аматьори, вълчица като мен не е за момчета като теб. За момчета като теб аз съм твърде добра. И затова сега си с момиче точно като теб", пее още тя.

"Няма да се върна при теб,  дори ако плачеш пред мен или молиш. Пожелавам ти успех с моята заместничка.  Дори не знам какво се е случило с теб. Ти си толкова различен, че не мога да те разпозная. Ти замени Ferrari за Twingo. Ти замени Rolex за Casio", гласи друга част от песента.

Снимка: БГНЕС


2
0 rate up comment rate down comment 0
сама си го пое отзад
преди 8 месеца
никога не съм я харесвал тая спрънджа/скенджа/вмирисана скумрия/*** ,а след тъпата й храна към уважаван бранд вече успя да се утвърди като абсолютна тъпанарка и нещастница. Изкефи ме и отговора на CASIO с часовника (намокрен от сълзи) и waterproof-a (solpique) :D Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 0
Абе
преди 1 година
Никога не ми е харесвала особено, но песента е страхотна ! Сигнализирай за неуместен коментар