Според зодията: Какво ни очаква в любовта от 22 до 28 ноември?

Тази седмица ще бъдем фокусирани върху своите вярвания, ценности и идеали

20.11.2021 | 12:43 Редактор: Жаклина Иванова
Според зодията: Какво ни очаква в любовта от 22 до 28 ноември?

Тази седмица ще бъдем фокусирани върху своите вярвания, ценности и идеали, свързани с любовта и любовните връзки. Ще търсим начин да подобрим комуникацията с половинката. Понякога ще се допитваме и до приятели за съвети. Определено няма да скучаем. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица, що се отнася до романтиката, звездите ще ви подкрепят и по-специално това ще направят Меркурий и Слънцето, които ще бъдат в добра позиция един към друг. Всичко това разбира се ще ви зареди с много позитивизъм, ще гледате на близкото бъдеще с нови надежди, любовта ви ще се развива още по-добре. Обвързаните Овни ще имат хубав период с любимия човек. Тези от вас, които си нямат половинка, може да помислят върху това какъв биха искали да бъде техният бъдещ партньор. Вселената чува нашите желания!

Телец

Интимните въпроси може да са по-лесни за обсъждане с любимия човек. Обвързаните представители на зодията може да разискват важни финансови въпроси. Някои от тях ще намерят своето решение, възможно е дори и да инвестирате в нещо с цел печалба. Необвързаните определено няма да скучаят. Очакват ги флиртове, срещи, емоции, които ще поддържат доброто им настроение.

Близнаци

Меркурий, който е ваш владетел влиза във вашия сектор на партньорството, правейки добра връзка със Слънцето. Ще бъдете фокусирани върху това да се уверите, че настоящата ви любовна връзка е възможно най-истинска. Добрата комуникация вероятно ще ви помогне да подобрите настоящата си или нова връзка по начини, които дори не сте си представяли. Необвързаните Близнаци ще се радват на внимание, социални контакти и флиртове.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК