Сигнали, че имате връзка с мъж с ниска стойност

Не приема вашето "не", кара ви да се чувствате зле...

16.11.2021 | 08:54 Редактор: Жаклина Иванова
Сигнали, че имате връзка с мъж с ниска стойност

В любовта срещаме различни типове мъже. Всеки ни привлича или отблъсква по различен начин. Може би няма жена, която да не е харесвала, или да не е била във връзка с мъж с ниска стойност.

Под стойност разбираме качествата, които определят една личност като такава, един мъж като такъв, неговите нива на увереност, кавалерство, грижа и т. н.

Ето няколко признака, че имате връзка с мъж с ниска стойност.

Не приема вашето "не"

В една здравословна любовна връзка партньорите трябва да бъдат себе си. Да не се страхуват да изразят различното си мнение, защото другият не би го приел, би критикувал и дори прекратил връзката. Когато сте попаднали на мъж с ниска стойност, той няма да може да приема вашите емоции и различно мнение в ситуации на спор например. Това означава, че вие имате мнение, позиция, които могат да застрашат самочувствието му.

Кара ви да се чувствате зле

Още един признак, че сте в любовни взаимоотношения с мъж, който има ниска стойност, е отношението му към вас в определени ситуации. "Тъпченето" на жената е начин той да повиши самочувствието си, а в някои случаи - да се опита да ви задържи, манипулирайки ви.

Колкото по-малка се чувства една жена в компанията на мъжа до себе си, толкова по-ниска е неговата стойност. Такива мъже карат жената да се съмнява постоянно в своята стойност, оставят я в напрежение, че може да бъде лесно заменена.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Пищова
преди 2 години
Например: Той: Ще ми дадеш ли? Тя: НЯМА! Боли ме главата. Той: На ти аспиринче.Извод: Не е стойностен. Не приема вашето НЕ БОЛИ МЕ ГЛАВАТА. ;D Сигнализирай за неуместен коментар