Любимата на Григор Димитров разкри как поддържа перфектната си форма

"Когато искам да отслабна, не ям никакъв хляб, сладко и мляко", споделя тя

17.03.2021 | 21:00 Редактор: Искра Ангелова
Любимата на Григор Димитров разкри как поддържа перфектната си форма

Любимата на Григор Димитров – Лолита Османова, разкри тайните на перфектното си тяло. 27-годишната рускиня направи признанията в разговор със своите фенове в Instagram, където поддържа два профила в Instagram.

Един от последователите на Лола се поинтересува: "Как поддържаш форма? Каква е диетата ти? Изглеждаш великолепно". "Благодаря – написа Османова. - Когато искам да отслабна, не ям никакъв хляб, сладко и мляко. За пет дни в залата и диета свалям 2 кг. Но най-важното нещо са спортът и диетата".

На въпроса колко тежи и колко е висока, бившата тенисистка отвърна: "60 кг и 174 см". Попитана кое е първото нещо, което прави сутрин, Лола призна: "Веднага след като се събудя, си взимам телефона, макар да знам, че е доста вреден навик."

Тя издаде още, че любимият ѝ сладолед е кокосовият, а любимите ѝ цветове – червено и черно. Освен това тя довери, че е ужасна певица, информира "Монитор".

Същевременно милионерската щерка не забрави за тялото си и в Акапулко, където Гришо рано днес отстрани Адриан Манарино (Франция) с 6:4, 3:0 и отказване. В дните преди мача хасковлията поигра баскетбол със своето момиче и двамата заедно се потиха във фитнеса, а в свободното си време се радваха на Тихия океан.

Снимка: Instagram

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК