Приятелката на Гришо: Никога не съм била в България, но се надявам да я посетя

Това каза рускинята в Instagram, отговаряйки на въпроси на свои фенове на живо

13.03.2021 | 20:00 Редактор: Радостина Димитрова
Приятелката на Гришо: Никога не съм била в България, но се надявам да я посетя

Спомняте ли си как навсякъде из социалните мрежи пишеше "Маша е наша!“, когато Григор Димитров бе забелязан за първи път с Мария Шарапова? В един момент пътищата на двамата се разделиха и тенисистът срещна Никол Шерцингер, с която бързо забрави предишната си любов. Именно певицата е първата от всички известни гаджета на хасковлията, която пристигна с него в България и бе представена официално на родителите му. После, заради своите амбиции, те се разделиха. От няколко месеца Гришо е с Лолита Османова, която вече копнее да посети родната му страна.

"Никога не съм била в България, но мисля, че е прекрасна страна. Хората са много готини. Надявам се да посетя България, ще видим" Това каза рускинята в Instagram, отговаряйки на въпроси на свои фенове на живо.

Преди няколко месеца Османова провокира много българи, слушайки песен на Били Хлапето в колата си. С нея тя доказа, че все още е с Димитров и заедно си прекарват много добре. Днес тя признава: "Много харесвам българската музика. Имам няколко песни в плейлистата си".

Четете цялата статия в Tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК