Григор Димитров: Ще е хубаво Лолита да ме подкрепя в тези трудни времена

"Винаги е специално да започнем годината в Австралия", заяви той

25.01.2021 | 15:58 Редактор: Искра Ангелова

Григор Димитров е под карантина в Австралия, където се готви за участие в Australian Open. Той има право да излиза по няколко часа. С него е и приятелката му - рускинята Лолита Османова. Най-добрият ни тенисист отговори на въпроси на фенове, сред тях и българи, в онлайн интервю в Instagram профила на един от спонсорите си. 

В него той говори и за новата жена до себе си. В качени клипове по-рано се вижда и че тя дори тренира с него. Самият Григор разказа, че вече се чувства в отлична форма.

"Аз съм от късметлиите, които получават време навън. Кортовете са буквално до нас. Много играчи са тук, всичко е наблизо. Винаги е специално да започнем годината в Австралия, коментира Димитров.

"Всички искат да знаят пикантното. Запознахме се преди време, ще я видите много скоро по телевизията. Тя беше с мен на няколко турнира, но трябваше да бъде с маска. Ще е хубаво да бъде с мен и да ме подкрепя в тези трудни времена. Има доста нови неща около мен последните месеци, така че се вълнувам. Същото е и с треньора ми, очаквам с нетърпение първия ни турнир заедно", допълни той.

Вижте повече във видеото.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК