Лолита Османова - новата жена до Григор Димитров, дъщеря на руски олигарх

Зад гърба си тя вече има един брак със сина на арменски милиардер

01.12.2020 | 20:56 Редактор: Искра Ангелова

Eдна от най-обсъжданите новини в света на тениса и не само получи потвърждение. Първата ни ракета Григор Димитров и рускинята Лолита Османова качиха обща снимка. 

Коя е жената до най-успешния ни тенисист?

Лолита Османова първо беше забелязана в ложата на Григор Димитров на турнира във Виена. Макар той да отпадна от състезанието, провело се в края на октомври, тайнствената дама прикова погледите на зрителите. 

В първия момент, в който тя свали маската си, светските репортери веднага я разпознаха. Месец по-късно дъщерята на руски олигарх се появи на снимка с един от най-обсъжданите българи. 

И двамата пуснаха снимки от Моста на влюбените от град Анси в Алпите, прочут с красивото си езеро. 25-годишната Лолита Османова е дъщеря на бизнесмен в сферата на енергетиката. И тя, както и Димитров, живее в Монако. И имат обща страст към тениса. 

А зад гърба си, въпреки крехката си възраст, Лолита вече има един брак със сина на арменски милиардер. Двамата са се венчали в прословутия Долби Тиътър, където всяка година се провежда церемонията по връчване на Оскарите. Бракът им продължава година. 

По това време българинът намираше повече място в жълтите издания, отколкото в спортните, с връзката си с Никол Шерцингер. Тя приключи преди около година, а под снимките на Димитров в социалните мрежи сънародниците ни често коментират любовния му живот. 

Вижте повече в репортажа на Виолета Русенова.

Снимка: Instagram

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК