Награждават Робърт де Ниро за цялостно творчество

Церемонията ще се проведе на 19 януари в Лос Анджелис

14.11.2019 | 16:00 Редактор: Ралица Братанова
Награждават Робърт де Ниро за цялостно творчество

Робърт де Ниро безспорно е един от най-добрите актьори в Холивуд. Макар да е на 76 години той не мисли за пенсиониране и се впуска постоянно в нови проекти. 

В момента може да го видите като водещият Бил Мъри във филма "Жокер", както и в последния проект на Мартин Скорзесе - "Ирландецът".

Въпреки множеството номинации за различни награди, той успява да спечели едва по два пъти награди "Оскар" и "Златен Глобус". Сега обаче де Ниро ще получи най-голямата чест в Холивуд и ще се сдобие със статуетка за цялостно творчество от Гилдията на филмовите актьори.

Церемонията ще се проведе на 19 януари в Лос Анджелис, пише Tialoto.bg.

"Робърт де Ниро е актьор, който притежава невероятни качества и дълбочина на характера. Героите, които създава, пленяват съзнанието. Изключително сме щастливи, че най-голямата чест на тазгодишните награди ще отиде при един от най-талантливитие актьори на нашето време, Робърт де Ниро", се пише в официалното съобщение на Гилдията. 

Актьорът стъпва на холивудската сцена през 1973 година с филма "Bang the Drum Slowly", както и тогава прави първата си колаборация с Мартин Скорсезе "Mean Streets".

В отговор на Гилдията на филмовите актьори и признанието, което правят, де Ниро отговаря "Член съм на този съюз повече от 50 години. Чест е за мен да получа тази награда". 

Снимка: Reuters

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК