Обвиниха Робърт де Ниро в сексуален тормоз

В много от своите роли той играе лошият дядо, който поплясква момичета

05.10.2019 | 18:32 Редактор: Юлия Христова
Обвиниха Робърт де Ниро в сексуален тормоз

Робърт де Ниро се сдоби с обвинение за сексуален тормоз. Той е поредната холивудска звезда, срещу която завеждат дело поради тази причина.

Греъм Чейс Робинсън, която е бивша служителка на актьора, е внесла иск срещу него. Там посочва, че той се уповава на остарели принципи в индустрията и не зачита правата на жените, с които работи.

Обвинителката твърди, че Де Ниро я карал да прави странни неща. И уточнява, че трябвало да го го буди сутрин, да му слага вратовръзка, дори да го чеше по гърба при нужда.

Робинсън посочва, че колега на актьора я ударил демонстративно по задните части, като той дори не реагирал, камо ли да я защити.

Служителката работела в компанията му "Canal Productions“. Преди да напусне, компанията подава иск срещу нея на стойност 6 милиона долара. От него става ясно, че тя е злоупотребила с корпоративни кредитни карти и гледала филми по време на работа.

В много от своите роли Робърт де Ниро играе лошият дядо, който поплясква красиви момичета.

Наскоро Джеймс Франко се сдоби с обвинение за сексуално посегателство. Преди това подобни получиха звездите Пласидо Доминго, Кевин Спейси, Джефри Ръш, Кейси Афлек и други.

Снимка: Reuters

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК