Ангажираност и след празниците

С медийната подкрепа на Bulgaria ON AIR

22.12.2015 | 00:00 Редактор: Доника Ризова
Ангажираност и след празниците

С любопитно видео с участието на топ мениджъри от компании с добри практики в подкрепа на социални каузи Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) напомня, че номинациите за Годишните награди за отговорен бизнес 2015 са отворени до 15 януари 2016 г.

„Искаме да насочим общественото внимание към успешните инициативи на фирмите, които развиват устойчиви и често дългосрочни проекти с обществена значимост. И тази година очакваме номинациите на отговорните компании от цялата страна независимо от техния размер, сфера на дейност и дали са членове на Форума или не. Искаме да отбележим техния опит и постижения и така да стимулираме и други представители на бизнеса да споделят своята ангажираност”, каза Ираван Хира, председател на БФБЛ.

В краткото мотивиращо видео участват висши мениджъри на компаниите, спечелили отличия в бизнес конкурса миналата година – Ксавие Марсенак, президент на ТЕЛЪС Интернешънъл Европа, Димитър Шумаров, изпълнителен директор на Пощенска банка, Калоян Илиев, управител на Aha!Car, и  Ваня Кънева, директор „Човешки ресурси” на ЧЕЗ.

Пълните четири видео клипа ще бъдат публикувани през януари.

Под мотото „Ангажираност и след празниците” кампанията на Форума е насочена към фирмите, които развиват устойчиво своя бизнес и инвестират в инициативи в околната среда, служителите, образованието, здравеопазването и цялото общество не само около Коледа, но и през цялата година.

Компаниите имат още месец, за да кандидатстват в Годишните награди за отговорен бизнес 2015 – най-престижния конкурс за корпоративна социална отговорност у нас, който БФБЛ провежда за 13-а поредна година. Участието е безплатно и се извършва онлайн на сайта на Форума www.bblf.bg, а крайният срок е 15 януари 2016 г.

За кого е отговорният бизнес и може ли да вдъхновява – вижте видеото в YouTube канала на БФБЛ тук - www.youtube.com/watch?v=tBQWgm2d2Cs

Подробна информация за конкурса ще намерите на www.bblf.bg, както и в социалните мрежи с #BBLFAwards2015 и #отговоренбизнес.

Носителите на Годишните награди за отговорен бизнес 2015 ще бъдат обявени на официална церемония през февруари 2016 г.

Партньори: АИКБ, БАПРА, БТПП, БЦНП, Гранд Хотел София, Интеримидж, БГ Мапс.

Медийни партньори: Bulgaria ON AIR; Bloomberg TV България; Economy.bg;  Investor.bg ; БНР; сп. „Мениджър”; твоят БИЗНЕС; dir.bg.