7 начина да трупате богатство, докато спите

Продавайте продукти онлайн

06.01.2015 | 18:37 Редактор: Ирина Георгиева
7 начина да трупате богатство, докато спите

Работите от 9 до 17, но парите отново не ви достигат? Трябва да печелите повече пари, но няма толкова много часове в денонощието. Според Business Insider проблемът ви може да бъде разрешен чрез пасивни доходи, ако намерите начин да печелите пари, без постоянно да присъствате физически на работното място и дори докато спите.

Вижте няколко стратегии как да увеличите доходите си, без да се налага да си търсите друга работа.

1. Продавайте продукти онлайн

В днешно време е лесно да си отворите електронен магазин или дори да си партнирате с големи компании като Amazon, за да правите продажби, от които да печелите. Лесно е да продавате и продукти от сайтове като eBay.

Дори можете да превърнете и хобито си в бизнес чрез сайтове като Etsy - огромна платформа за електронна търговия, която дава възможността на всеки собственик на малък бизнес да изложи нещата си на "витрините". Един вид това е онлайн магазин, в който се продават ръчно изработени или винтидж неща. Не е необходимо постоянно да присъствате на компютъра - или да сте буден, за да получавате плащания.

2. Създайте добро онлайн съдържание

Напълно е възможно да печелите, докато пишете в блог или рекламирате видеоклипове на YouTube, особено, ако създавате добри продукти. Все още няма начин да се поддържа блог, докато човек спи, но има начин да печелите от него постоянно - когато хората четат съдържанието му и щракат върху рекламите в него. 
Можете да печелите дори и от партньорски маркетинг - когато потребител кликне върху даден линк и закупи определен продукт или услуга чрез сайта ви - то да получавате дял от всяка продажба.

3. Давайте имот под наем

В качеството си на наемодател често може да ви е по-трудно, отколкото хората си мислят. Ако обаче имате имот, с евтина поддръжка и висок наем, то това може да се превърне в печеливш бизнес. 

Още по темата

4. Peer to Peer кредитиране (партньорско към партньорското кредитиране)

Различни сайтове дават възможност да препечелите малко пасивен доход като предоставяте кредити на хора, които спешно се нуждаят от пари в брой, а след това да печелите от лихвите на тези заеми.

5. Инвестирайте в международни акции

Представете си, как един ден се събуждате и разбирате, че сте направили пари за една нощ чрез инвестициите си. Някои международни инвестиции предлагат голям потенциал за растеж. 

6. Търгувайте с валута

Валутният пазар е отворен денонощно, шест дни в седмицата и може да осъществява сделки, докато спите. Преди обаче да "скочите" на валутния пазар е важно да правите разлика между еврото и йената. Тази търговия не е за всеки - тя е променлива и често изисква солидни познания за световните пазари. 

7. Просто ... спете.

Има неоспорими доказателства, че когато сте се наспали, вие сте по-продуктивни и по-бдителни. Ползите от съня са много по-дълбоки. Липсата на сън е свързана с различни заболявания, вариращи от рак до затлъстяване. 


1
1 rate up comment rate down comment 0
insuranceloanhome@gm
преди 8 години
точно в този момент аз няма да поставите вината върху вас поради причината, че не сте имали възможност да станат свидетели или чуе показанията на моите клиенти. Аз съм човек на думите ми и аз не се хваля с това, което съм направил за организации, фирми и физически лица. Сега имате възможност на живота си, за да се възползват от програма променят живота. Това сме въведени, за да се помогне на хората по целия свят фонд своите проекти, изплати дълговете, съживи фирми Т.Н. и ние успешно го направили така далеч тези няколко години. С всичко, което съм казал сега, изборът е ваш в момента или да се възползват от програмата, или гледате възможност на живота ти да мине. Сигнализирай за неуместен коментар