Антъни Иванов за "Спортист на годината": Мицин пред Насар и Нюргул? Адски смешно

"Не се сърдете като ви казвам, че всичко това е един голям цирк", написа родният плувец

05.01.2024 | 09:21 Редактор: Искра Ангелова
Антъни Иванов за

Да сложиш Карлос Насар 5-и и Нургюл 6-а зад успехи при юношите е адски смешно, а да избереш треньор, ползващ тренировките на други треньори, за "Треньор на годината", е меко казано смешно, още повече след това, което се случи на Европейското първенство. Това написа родният плувец Антъни Иванов в профила си във Facebook след вчерашната церемония по награждаване на топ 10 в анкетата за „Спортист на годината“.

Иванов изрази недоволството си от това, че колегата му в басейна Петър Мицин влезе в тройката и завърши пред спортисти като Насар (вдигане на тежести) и Салимова (шахмат), които се наредиха съответно пети и шести в класацията.

Ето и пълната позиция, изразена от Антъни Иванов:

"Да сложиш Карлос Насар 5-и и Нюргул 6-а зад успехи при юношите е адски смешно, а да избереш треньор, ползващ тренировките на други треньори, за "Треньор на годината", е меко казано смешно, още повече след това, което се случи на Европейското първенство.

ПРЕСТАНЕТЕ ДА БУТАТЕ ХОРАТА, КОИТО СА УДОБНИ, ИЗЛАГАТЕ СЕ!!!

Най-интересното е защо като избираш треньора, не избираш и състезателя?

Значи 2021 г.

Два пъти 4-и на ЕП, 6-и на СП + 3 полуфинала (2 на ЕП и 1 на СП) не бяха достатъчни за 10-ата, а сега титли при юношите и 8-о и 15-о място при мъжете са 3-о място и един фалшив "световен рекорд"? Това не е ли двоен стандарт? Ще ви ги напомням тези неща много скоро и ще задавам тези въпроси публично много скоро.

После не се сърдете като ви казвам, че всичко това е един голям ЦИРК и ще го видите много скоро, но недейте да пренебрегвате успехите на хората като Карлос и Нюргул. Грозно е и показвате, че не си разбирате от работата, драги журналисти".

Снимка: Lap.bg.