ЦСКА към феновете: Срам ни е, но това е футболът и не приемаме саморазправа с футболистите и вандализъм

Не приляга на ЦСКА да изглежда по този начин и да се представя много под стандартите, признават от ръководството

14.08.2023 | 14:18 Редактор: Тодор Петров

Ръководството на ЦСКА излезе с позиция след позорните резултати на отбора от началото на сезона и гнева на феновете, чиято кулминация дойде с изпочупените врати на стадион "Българска армия" и надписа "Срам и позор" пред съблекалнята.

"Преди два месеца завърши един много тежък сезон. Бяхме на предела на силите, дадохме всичко от себе си и бяхме много, много близо до целта. Психически и физически отборът достигна своя лимит. Някъде там между края на миналия и началото на този сезон не успяхме да намерим своя ритъм. Изглежда, че не успяхме да се съвземем от преживяваното изтощение и разочарование. Никой в клуба обаче от собственици, през ръководство, отбор и персонал не е очаквал толкова разочароващо начало на сезона", започва позицията на "червеното" ръководство. 

"Абсолютно всеки един човек в клуба осъзнава, че не приляга на ЦСКА да изглежда по този начин и да се представя много под стандартите, установени през дългогодишната, славна история на най-великия български футболен клуб. Причините са комплексни и се анализират внимателно. Всички ни боли от случващото се и ни е срам от продукцията. Това обаче е футболът и по тази причина е най-големият спортен феномен на света. Има върхове и спадове, но и в добро и лошо оставаме верни, защото това е нашият отбор, нашата страст, нашият дом", продължава позицията в официалната Facebook страница на ЦСКА. 

"Именно затова не разбираме, не приемаме и категорично осъждаме опитите за саморазправа с футболисти, чупенето и оскверняването на собствеността на ЦСКА и всякакъв вид вандалски прояви. Както не приляга на нас да ви разочароваме по този начин и да не сме на нужното ниво за вас – великата ни публика, така не приляга и на наши фенове да прибягват до подобни агресивни действия. 

Бихме искали още веднъж да изтъкнем факта, че разочарованието в клуба е огромно и поемаме отговорност за резултатите. Но неведнъж сме били в криза и сме успявали да излезем по-силни. Ще го постигнем отново!", настояват от ЦСКА.

Вижте повече във видеото.

Снимка: Lap.bg


1
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 8 месеца
Първо изгонете онзи *** Стойкас Оловния войник, дето вкара тази сбирщина, половината и повече наемници и понеже тоя сезон е загубен, вкарайте младоци от ДЮШ. И не се месете толкова често в треньорските работи - нерде Литекс, нерде ЦСКА... Сигнализирай за неуместен коментар