Феновете на ЦСКА трошат на "Българска армия": "Срам и позор"

Те са крайно разочаровани от поредното бездушно представяне на отбора

14.08.2023 | 11:14 Редактор: Тодор Петров
Феновете на ЦСКА трошат на

Бесни фенове на ЦСКА са счупили вратите на официалния терен на стадион "Българска армия" и са изписали със спрей на вратата на домакинската съблекалня "Срам и позор". Протестната проява на ултрасите се е случила тази нощ след завръщането им в София след злополучния мач от Първа лига срещу шампиона "Лудогорец" в Разград снощи, загубен с 0:3.

Феновете на "червените" недоволстват от поредното бездушно представяне на отбора, който допусна трето поражение и има само два отбелязани гола в първите си шест официални мача през сезона, в които постигна само един измъчен успех в шампионата срещу новака в елита "Крумовград" с 1:0 в столицата, пише БТА.

Утрасите на ЦСКА бяха крайно разочаровани след отпадането от непретенциозния румънския "Сепси" с общ резултат 0:6 в квалификациите на Лигата на конференциите, а напрежението се засили след равенството 1:1 срещу "Славия" за първенство на "Българска армия" миналия уикенд.

Поражението от "Лудогорец" и най-вече поведението на футболистите на "армейците" в Разград, обаче е преляла чашата на търпението на ултрасите.

Снимка: БТА