Назон: Проблемите на ЦСКА са много, трябва нов дух и атмосфера в отбора

Централният нападател каза, че скоро ще си върне формата от миналия сезон

14.08.2023 | 10:11 Редактор: Вяра Димова

Централният нападател на ЦСКА – хаитянинът Дюкенс Назон, говори пред медиите след загубата с 0:3 от "Лудогорец" в мач от 5-ия кръг на Първа лига.

"Наистина не знам какъв е проблемът в ЦСКА, мисля, че те са много. Трябва да превключим на друга предавка и да измъкнем нещо позитивно от ситуацията, в която се намираме. Не мога да ви дам конкретен отговор. Не знам какво се случва. Единственият начин да излезем от тази ситуация е да бъдем по-сплотени. Атмосферата и духът в отбора трябва да се променят. Усеща се, че нещата не са същите, както бяха", каза Назон.

"Чувствам се добре. Като нападател се опитвам винаги да подобрявам нещата, но не мога да играя сам срещу 11. Надявам се, че ще върна формата си от миналия сезон и отново ще бележа голове. Надявам се още срещу "Ботев" (Враца). Минаха доста мачове, в които не успяваме да вкараме много голове. Дори не ми се откриват много шансове. В момента не е важно кой ще вкара, а е важното да печелим мачовете. Наистина искам да помогна на отбора и да бъда тази част от тима, заради която победите отново ще дойдат", коментира още таранът, цитиран от gol.bg.

Снимка: lap.bg