Петев изключително доволен от лекцията на "Лудогорец" срещу ЦСКА

От първата минута влязохме агресивно, създадохме един куп положения, посочи той

14.08.2023 | 08:37 Редактор: Тодор Петров
Петев изключително доволен от лекцията на

Треньорът на "Лудогорец" Ивайло Петев остана много доволен от победата с 3:0 над ЦСКА, но си личеше как мисли основно за реванша с "Астана" в Лига Европа.

"Играхме изключително добре и по този начин искахме да се извиним на нашите фенове. Направихме слаб мач срещу "Астана". Запазихме самообладание, работихме много, колкото и малко да беше времето, без да говорим. И точно с такава игра, с такова себераздаване искахме да поднесем нашите извинения", започна той.

"От първата минута влязохме агресивно, създадохме един куп положения. 3:0 срещу отбор като ЦСКА не е никак малко. Всички играха на ниво. Спазиха се тактическите указания. "Лудогорец" всеки мач трябва да показва това лице, да няма лъкатушене, което не ми хареса в предните мачове. Трябва да изглеждаме поне по същия начин в четвъртък", каза още Петев, визирайки реванша с "Астана" в турнира Лига Европа. 

Разградчани отстъпиха с 1:2 в Казахстан, но сега ще се опитат да преодолеят този пасив.

"Важен е отборът. Аз съм отборен играч. Щастлив съм от начина, по който играхме и от себераздаването. Може да минават всякакви имена. Когато има трансфер, всички ще го научат. Надявам се, че Падт и Янков ще бъдат на линия", коментира Петев на въпрос дали Кирил Десподов ще бъде продаден и каква точно е офертата за него.

Снимка: Lap.bg