Бойната галавечер SENSHI 18 с плажна арена на 16 септември

Предстоят два грандиозни двубоя за Европейската титла с международни претенденти

11.08.2023 | 11:52 Редактор: Юлиан Христов
Бойната галавечер SENSHI 18 с плажна арена на 16 септември

Международната галавечер SENSHI 18 ще остави без дъх почитателите на бойните спортове в гр. Варна, к.к. "Св. Св. Константин и Елена" на 16 септември от 18:30 часа, на плажа при ресторант "Море".

Елитни бойци от 14 държави ще демонстрират бойните си умения в 12 титанични сблъсъка на брега на морето, а българските участници ще излязат на арената в преследване на зрелищна победа.

Адреналинът на публиката бързо ще се покачи при предстоящите две грандиозни битки за Европейската титла на SENSHI, където един срещу друг ще се изправят претендентите за титлата в оспорвани двубои с несломим боен дух.

Билетите за международната бойна галавечер SENSHI 18 вече са в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg. Изберете първи най-добрите места, за да се насладите на морското издание на бойното шоу през септември!

SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД "Армеец", MAX Sport, "България Еър", М Кар Груп – BMW дилър и "Св. Св. Константин и Елена Холдинг".

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.