Пенев доволен след победата над "Ботев" (Враца), имало е противоречиви съдийски отсъждания

"Създаваме много голови положения, уча футболистите да ги реализират. Удовлетворени сме от мача", коментира той  

07.08.2022 | 09:00 Редактор: Теодора Патронова
Пенев доволен след победата над

Треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев изрази мнението си след гръмката победа с 5:2 над "Ботев" (Враца), която изкачи тима му на първото място във временното класиране. Ел Голеадор изрази задоволство от убедителния успех и поздрави специално Чочев за 4-те му гола. Той обаче подчерта, че в мача е имало и доста противоречиви съдийски отсъждания.

"Оценката за нашия отбор е добра. Хубав мач, с голове. Надграждането продължава непрекъснато, сега вкарахме. Създаваме много голови положения, уча футболистите да ги реализират. Удовлетворени сме от мача. Играем еднакво добре и с 10, и с 11 души. Червените картони ги  има в играта и ние сме длъжни да се справяме", коментира Пенев.  

"Не само в България, но и навсякъде по света не е лесно да вкараш 4 гола. Браво на Чочев, на останалите също, защото те имат принос за това постижение", изтъкна Ел Голеадор, цитиран от gol.bg

"За съдийството мога само да кажа, че имаше доста противоречиви отсъждания и спирам до тук. Не искам да ми помагат, но не искам и да ми пречат. Ще отворя една лека скоба - не е нормално главният съдия да не уважава помощниците си. Това са факти", отсече Пенев.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК