Изхвърлиха дясната ръка на Бербатов от футбола, министър Василев отговори на ФИФА и УЕФА

Изпълнителният директор на ЦСКА също е наказан

24.03.2022 | 17:38 Редактор: Искра Ангелова

Дисциплинарната комисия към БФС наказа дясната ръка на Димитър Бербатов - Петър Величков, и изпълнителния директор на ЦСКА Филип Филипов.

Санкцията на Величков, който е бивш член на Изпълкома на БФС, е изваждане за три години от системата на българския футбол.

Изпълнителният директор на "червените" Филип Филипов е изваден за една година от структурите на футбола ни. А клубът е глобен с  с 15 хиляди лева.

БФС взе решение и да отнеме членството на 62 клуба, които участваха в общото събрание на Димитър Бербатов преди няколко дни в НДК. Още 42 бяха извадени, защото не са вписани в Министерството на младежта и спорта или по други причини.

А междувременно стана ясно, че министърът на младежта и спорта Радостин Василев е отговорил на ФИФА и УЕФА и е предоставил търсената информация.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 1
ГРИША ГАНЧЕВ
преди 2 години
НЕ СЪМ НАРЕЖДАЛ НА ПОДОПЕЧНИТЕ СИ ДА ПРАВЯТ ШМЕНТИ-КАПЕЛИ КОНГРЕС НА 18-03-22.БОБИ ВСЕ ПАК НЯПРАВИ КОМПРОМИС КЪМ ЧЕРВЕНИЯ КЛУБ И ОБЩНОСТ И НИ ПУСНА ДА ИГРАЕМ В ЕFBЕТ ЛИГА НА С ЛИЦЕНЗА НА БИВШИЯ МИ КЛУБ ЛИТЕКС.НЯМА КАК ЛИЧНО АЗ ДА *** НА МЕТЕНОТО БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ.ВСИЧКИ ЗАСЛУЖАВАЩИ НАКАЗАНИЕ ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧАТ. Сигнализирай за неуместен коментар