Бербатов ще се кандидатира за президент на БФС

Стилиян Петров и Мартин Петров са в екипа му

27.04.2021 | 15:40 Редактор: Здравко Черкезов

Димитър Бербатов ще се кандидатира за президент на БФС на конгреса през юни. Това обяви самият той на днешната си пресконференция.

"Официално откривам моята кампания за президент на БФС. Започвам нова глава в кариерата ми, мисля, че моментът за това е дошъл. Започваме от днес, въпреки че от доста време работим активно", заяви Бербатов.

"Готвим промяна към по-добро. Подбрал към екип, на който имам пълно доверие като единомислие, начин на работа, идеи, които обсъждаме и по които ще работим за в бъдеще. Хора, с които мислим по един начин", допълни той.

В екипа на Бербатов са неговите бивши съотборници от националния отбор Стилиян Петров и Мартин Петров.

"Решили сме в екипа да има симбиоза между футболни хора и хора, които са били в бизнес управлението и знаят как се случват нещата. Затова в екипа влиза Стилиян Петров, с когото държим връзка от доста време и говорим как да се направят нещата. За Мартин Петров мога да кажа същото, както за Стилиян. Радвам се, че те са в моя живот и продължаваме да поддържаме добри отношение и гледаме в една посока за бъдещето на нашия футбол", каза Бербатов, цитиран от БТА.

"Силата, която ни обединява е, че е наложително и трябва да станат нещата по по-добър начин. Искаме и търсим нужната промяна. Далеч сме от мисълта, че знаем всичко и затова всяка една добра идея е добре дошла. Аз съм отворен за всякакви нови предложения, стига да са добри за футбола в България", добави той.

Вижте повече в репортажа на Моника Симеонова.

 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК