Божков пита във Facebook: Кой да бъде собственик на "Левски"?

Бизнесменът предложи 4 имена, но бяха добавени още десетки

21.05.2020 | 08:25 Редактор: Тодор Петров

Доскорошният финансов благодетел на "Левски" - Васил Божков, публикува в социалните мрежи нова анкета, в която попита феновете на клуба – Кой да бъде следващият собственик на отбора?

След изтичането на 24 часа от публикуването на първото запитване - дали привържениците са съгласни новият собственик на акциите на ПФК "Левски" да бъде определен чрез електронно гласуване, данните показват, че своя вот са дали 25 хиляди души, а 80% от тях са гласували положително, 20% - отрицателно. 

Бизнесменът благодари на всички гласували в първата анкета и написа още под публикацията:

Преди седмица се надявах да се прекратят задкулисните игри с ПФК "Левски" АД. Не се случи. Вие решете кой да получи мажоритарната собственост. Тук ви предлагам четирите най-обсъждани кандидатури и възможност за свободен избор.

Наско Сираков, Константин Папазов, Тръст "Синя България" и Национален клуб на привържениците. 

Божков обаче предостави възможността потребителите на социалната мрежа също да добавят хора, които според тях са подходящи за нов собственик на "Левски". В анкетата бяха добавени имената на министър-председателя Бойко Борисов, депутата Делян Пеевски, Гриша Ганчев, Слави Трифонов и още много други. 

Вижте още във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК