Иновативните слушалки B&O PLAY H9 на Bang&Olufsen със звукоизолираща функция - вече и на българския пазар

18.01.2017 | 16:07 Редактор: Мария Аладжова
Иновативните слушалки B&O PLAY H9 на Bang&Olufsen със звукоизолираща функция - вече и на българския пазар

Bang&Olufsen продължава да диктува модата сред лайфстайл аудиопродуктите с новата си серия безжични слушалки B&O PLAY H9. След като през декември 2016 г. колекцията беше официално представена от датската технологична марка, месец по-късно слушалките вече са на разположение и у нас в два цвята – бежово и сиво. 

И този път Bang&Olufsen залага на технологичната иновация - B&O PLAY H9 разполагат със специална функция за ограничаване на страничния шум, благодарение на която възпроизвеждат музиката сякаш току-що е излязла от звукозаписно студио.

Във възглавничките на слушалките са вградени множество малки микрофончета, които улавят звука от обкръжаващата среда преди да достигне до ухото на слушателя, произвеждат обратен сигнал и успяват да отблъснат нежелания шум.

Това позволява на всеки ценител на автентичната музика и оригиналния звук да се наслади на любимите си песни. С H9 могат да се правят настройки на звука /еквилайзер/ чрез безплатното приложение BeoPlay. Слушалките имат вграден микрофон и с тях могат да се провеждат разговори.

Батерията на безжичните слушалки е сменяема и издържа до 16 часа без зареждане, а при включена звукоизолираща функция - 14 часа. Превключването на песните, контролирането на силата на звука и включването на технологията за шумоизолиране става чрез панелен интерфейс, разположен върху дясната слушалка.
 
Верни на философията си да съчетават красота, комфорт и техническа иновация, Bang&Olufsen отново са се погрижили дизайнът на B&O PLAY H9 да бъде естетически изпипан до най-малкия детайл. При изработката са използвани алуминий и кожа.

Безжичните слушалки B&O PLAY H9 могат да бъдат разгледани и закупени в шоурума на Bang&Olufsen на ул. „Оборище“ 10 в София.