Bang & Olufsen представи нова уникална тонколона

05.01.2017 | 14:51 Редактор: Мария Аладжова
Bang & Olufsen представи нова уникална тонколона

Семейството на безжичните тонколони на Bang & Olufsen се увеличи с още един иновативен продукт. Датската технологична марка представи днес уникалната тонколона B&O PLAY M5, която свързва пространствата във всеки дом с музика.

Новата тонколона е изработена по идея на топдизайнера Сесили Манц и представлява малък говорител, с който звукът може да бъде разпространен в няколко стаи едновременно, давайки шанс на хората, отделени от стени, да се свържат, благодарение на музиката, която обичат. 
    
B&O PLAY M5 се вписва чудесно в колекцията тонколони за дома на Bang & Olufsen, които възпроизвеждат музика и изглеждат великолепно докато го правят. Те са сбъднатата мечта на хората, които искат да живеят в дом, в който музиката се носи из всички стаи и тонколоните не са просто обекти, а дизайнерски експонати, а управлението им става само с няколко клика от таблета или смартфона.

Редом с функционалната иновативност, новият модел тонколони се отличават и с дизайна си. Видът на B&O PLAY M5 е вдъхновен от революционната и поетична идея звукът да се превърне в своеобразна част от вътрешния интериор на дома. Горната част на тонколоната е от матиран алуминий, което ѝ придава лускозен вид.

Силата и разпространението на звука пък се регулират от специален диск, който се движи елегантно, кореспондирайки с красотата на функционалния дизайн. 

С тонколоната се надгражда дизайнерския стил на B&O PLAY A6 и B&O PLAY A9, но едновременно с това се черпи вдъхновение от колекцията B&O PLAY M5 – покрита е с вълнена материя, която позволява свободното разпространение на звука. Материята лесно може да бъде заменена с друга, така че да бъде в тон с интериора на дома Ви.

Перфектно допълнение към минималистичния скандинавски дизайн е малкият метален подпис на Bang & Olufsen в долната част на тонколоната. 

С изчистения и елегантен облик на новия си продукт, датсткият технологичен гигант остава верен на философията си да създава не просто функционални иновации, но и продукти, които да станат част от интериора на всеки дом.

Новата тонколона B&O PLAY M5 струва 1179 лв. и вече е налична за всички ценители на перфектния звук в шоурума на Bang & Olufsen в София на ул. „Оборище“ 10.