Тонколоните BeoLab 90 на Bang&Olufsen вече с персонализиран дизайн

В навечерието на коледните празници марката продължава с изненадите за почитателите си

22.12.2016 | 10:12 Редактор: Ирина Георгиева
Тонколоните BeoLab 90 на Bang&Olufsen вече с персонализиран дизайн

В навечерието на коледните празници Bang&Olufsen продължава с изненадите за почитателите си. Вярна на философията си да разбива бариерите на техническите измерения и да задава нова посока в дизайнерските традиции на звукотехнологичния свят, този път датската марка дава възможност на всеки клиент да остави своя отпечатък в облика на едни от най-иновативните продукти в света.

Благодарение на специален каталог почитателите на Bang&Olufsen могат да изберат между различни варианти за дизайн на интелигентните тонколони от серията BeoLab 90 или пък сами да посочат как да изглеждат те, според предварително предложени параметри.

Интелигентните тонколони от колекцията BeoLab 90 са може би най-технологично напредналите в света. Уникалното при тях е, че автоматично изчисляват акустиката в помещението и регулират звука, като дават възможност слушателят да контролира разпространението му в помощението - да го насочи към определена точка в стаята или да бъде разпръснат навсякъде.

Решението на лидера в звукотехнологичния свят да предложи и персонализиран дизайн на иновативните тонколони от колекцията BeoLab 90 позволява на всеки да допълни интериора на дома си с перфектната тонколона такава, каквато той поиска. По този начин практичност, уникална визия и технологична иновация се комбинират в един продукт.

Каталогът с различните дизайни на тонколоните от колекцията може да бъде разгледан в шоурума на Bang&Olufsen. Той е отворен за всички ценители на съвършения звук на ул. „Оборище 10“ в София.