Бизнес решенията на А1 в условията на пандемия

Телекомът е избран за "любима марка" на потребителите в онлайн гласуване

24.07.2020 | 12:03 Редактор: Тодор Петров

Решения на А1 помагат на бизнеса

Бизнес услугите на А1 намират нови приложения в условията на продължаващата пандемия от COVID-19. Към системата за видеонаблюдение А1 Video Security вече се предлага и сканиране с термокамери. А1 предлага едни от най-прецизните модели на пазара, измерващи с точност до 0,3 градуса телесната температура на хората.

Полезността на подобна система бе доказана от случаите на клъстерно разпространение на опасния коронавирус в редица производства из страната. 
В същото време, много служители продължават да работят от домовете си. Сигурността на данните и интернет връзката може да бъде подобрена значително с VPN услугата на А1. Телекомът предлага различни планове, които са подходящи за различни типове компании – от малки и средни предприятия до големи корпорации

А1 оглави класацията "Любима марка на българските потребители"

Престижната класация е особено важна за бизнеса, тъй като подредбата в нея се формира не от жури, а директно от потребителите, които участват в онлайн гласуването. В условията на силна конкуренция, А1 спечели първото място в категория „Телекомуникации и интернет“, събирайки гласовете на повече от една трета от участниците. Гласуването се проведе в три кръга, като общо 42 000 души подкрепиха предпочитаните от тях брандове в различните категории. 
Това е поредната награда за А1 в 2020 година, като по-рано компанията беше отличена с 9 награди от PR Приз на БДВО.

Телекомът получи още отличия в конкурсите „Компания на годината“ и „Продукт на годината“, а кампанията за дигитална солидарност в разгара на пандемията от COVID-19 беше отличена в наградите на b2b медия. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК