Тръмп: Мишена съм на ужасни разследвания на радикални леви демократи

Спечелихме два пъти, а сега трябва да спечелим за трети, категоричен е той

21.03.2023 | 11:25 Редактор: Вяра Димова
Тръмп: Мишена съм на ужасни разследвания на радикални леви демократи

Доналд Тръмп избухна, отправи вербални атаки срещу Сторми Даниълс и други лица, свързани с очаквания му арест, съобщи "Ню Йорк пост".

Тръмп пусна няколко нецензурни тиради в платформата си за социални медии Truth Social и заяви, че е жертва на "заговор за изнудване от страна на Сторми Даниълс", след като разкри предстоящия си арест от окръжния прокурор на Манхатън Алвин Браг заради плащането на подкуп на порнозвездата Сторми Даниълс преди изборите през 2016 г.

Тръмп добави, че е мишена на поредица от "ужасни разследвания на радикални леви демократи".

"Независимо дали става дума за обиска на Мар-а-Лаго, за измамата на Комитета за избиране, за телефонния разговор в Джорджия - той беше абсолютно перфектен - или за заговора за изнудване на Сторми "Конското лице" Даниълс, всички те са луди и това са фалшиви новини", каза Тръмп във видеоклип, споделен в платформата вчера.

"Нашите врагове отчаяно се опитват да ни спрат, защото знаят, че ние сме единствените, които могат да ги спрат, и го знаят много добре. Спечелихме два пъти, а сега трябва да спечелим за трети път",  допълни той. 

Тръмп продължи да се обръща към верните си последователи, като им каза директно: "Те знаят, че можем да ги победим, знаят, че ще ги победим, но те не идват след мен - те идват след вас. Аз просто стоя на пътя им. И винаги ще стоя на пътя им", предаде БГНЕС.

Тръмп е изправен пред евентуално обвинение във връзка с плащането на 130 000 долара "за мълчание", което се твърди, че е направил на порнозвездата Сторми Даниълс през 2016 г. Даниълс твърди, че е имала афера с Тръмп през 2006 г.

Снимка: БГНЕС