Перуански съд обяви Сорос, Гейтс и Рокфелер за създатели на пандемията

Членовете на съда направиха такова изявление в едно от своите решения

12.01.2021 | 10:10 Редактор: Радостина Димитрова
Перуански съд обяви Сорос, Гейтс и Рокфелер за създатели на пандемията

Апелативният съд на перуанските провинции Чинча и Писко в южната част на регион Ика обяви, че "доминиращите световни престъпни елити" са участвали в създаването на пандемията на коронавируса. Членовете на съда направиха такова изявление в едно от своите решения, копие от което беше публикувано на уебсайта му в понеделник, предава ТАСС.

"Нито едно от световните правителства, нито едно физическо или юридическо лице, нито защитата на подсъдимия не могат да потвърдят, че епидемията има свойството "предсказуемост", освен нейните създатели измежду авторите на новия световен ред, като Бил Гейтс, Сорос, Рокфелер и други, които я управляват и насочват в условията на изключителна секретност от техните глобални корпорации, които правят прогнози до 2030 г.", се казва в документа, издаден на 21 декември.

Самото дело се отнася до обжалване от страна на защитата на лице, обвинено в тежко престъпление, срещу по-ранна присъда, според която е удължен срокът на превантивно задържане под стража на обвиняемия. Според адвокатите със своето решение съдиите са нарушили правото на клиента си на мотивирано решение и правото на съдебна защита.

"Вместо съответните аргументи, те представиха спекулативни твърдения", заяви адвокат Ренцо Риега пред радио RPP, цитира "Фокус".

От началото на пандемията около 90,3 милиона души са заразени с коронавирус в света, над 1,9 милиона са починали.

Снимка: Bloomberg.com

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

4
0 rate up comment rate down comment 0
муспи
преди 2 години
Бойко Борисофф е мозъка на Новия Ред и тази бавда в частносг. Защото всяка Пропаст в Ада си има свой талисман. Сигнализирай за неуместен коментар
3
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 2 години
Само пропуснаха Си Дзин Пин като съучастник Сигнализирай за неуместен коментар
2
2 rate up comment rate down comment 0
БГ СМЕШКИ
преди 2 години
напълно въможно ! не съм изненадан изобщо ... Сигнализирай за неуместен коментар
1
7 rate up comment rate down comment 0
народен човек
преди 2 години
Обвинените от съда трябва веднага да бъдат екзекутирани заедно със целите им семейства ! Сигнализирай за неуместен коментар