fallback

До Бали и обратно

Йога инструкторът Яна Данаилова за незабравимото си пътуване в "България сутрин"

14.09.2017 | 08:16 Автор: Мария Аладжова

Да отидеш до Бали - за екскурзията си до екзотичната страна разказа в "България сутрин" хранителният консултант  инструктор по йога и веган Яна Данаилова.

"Докоснах се до нещо наистина източно, древно. Моята идея беше да съчетая модерното с докосване до източните традиции. Бали е доста развита туристическа дестинация и там можеш да намериш всичко, от което имаш нужда. Предлагат се луксозни условия дори и за търсещите йога почивки. Обут - световната столица на йога е магическо място за мен", разказа Данаилова.

Впечатлена била и от толерантността на местното население към всички религии. Така например, на едно място можело да бъдат видени пет различни храма един до друг. Пред къщите и дюкянчетата пък имало кошници с най-различни плодове и цветя - дарове за боговете.

"Това, което ми направи впечатление бе, че хората са абсолютно позитивни, много мили. Няма човек, който да не срещнеш и да не си постави ръцете за намасте, да не ти благодари, да не ти пожелае приятен ден, да не те попита как си".

Чуйте пълния разговор във видеото.

fallback
Още от България сутрин
fallback