България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

До Бали и обратно

Йога инструкторът Яна Данаилова за незабравимото си пътуване в "България сутрин"

14.09.2017 | 08:16 Редактор: Мария Аладжова
До Бали и обратно

Да отидеш до Бали - за екскурзията си до екзотичната страна разказа в "България сутрин" хранителният консултант  инструктор по йога и веган Яна Данаилова.

"Докоснах се до нещо наистина източно, древно. Моята идея беше да съчетая модерното с докосване до източните традиции. Бали е доста развита туристическа дестинация и там можеш да намериш всичко, от което имаш нужда. Предлагат се луксозни условия дори и за търсещите йога почивки. Обут - световната столица на йога е магическо място за мен", разказа Данаилова.

Впечатлена била и от толерантността на местното население към всички религии. Така например, на едно място можело да бъдат видени пет различни храма един до друг. Пред къщите и дюкянчетата пък имало кошници с най-различни плодове и цветя - дарове за боговете.

"Това, което ми направи впечатление бе, че хората са абсолютно позитивни, много мили. Няма човек, който да не срещнеш и да не си постави ръцете за намасте, да не ти благодари, да не ти пожелае приятен ден, да не те попита как си".

Чуйте пълния разговор във видеото.